The educational attention of the students of the preparatory faculty from the improvement of the teacher
DOI:
https://doi.org/10.53591/minerva.v2i2.879Keywords:
educational attention, professional improvementAbstract
The University faces a number of challenges in a changing world. It demands the systematization of the mission and vision related to the historical context. The requirements address professional improvement and educational training of the student as a future professional. The purpose of the work is to reflect on the professional improvement for the educational attention of non-Spanish-speaking students of the Preparatory School.
References
Añorga, J. E. (1998). Evaluación del impacto de la superación. Instrumentos de evaluación asociado al proyecto 2 del Mined. 22.
Castro Ruz, F. (s.f.). La historia me absolverá. . 27.
González Cancio, R. (s.f.). Ciencia y actividad laboral. Profesionalidad en las especialidades de Posgrado. Revista Varona( 43), 17.
Horruitiner, P. L. (2000). La labor educativa desde la dimensión curricular. Pedagogía Universitaria, 5(1).
R., A. O. (2015). Las ciencias de la educación en una nueva universidad integrada e innovadora. Conferencia. La Habana: Palacio de las convenciones.
Rodríguez, C. (1983). Ser profesor. Rev. Alma Máter. . 6-9.
Santos Baranda, J. (2005). Modelo Pedagógico para el mejoramiento del desempeño pedagógico profesional de los profesores de Agronomía de los Institutos Politécnicos Agropecuarios. Tesis Doctoral.
UNESCO. (1998). Marco de acción prioritaria para el cambio y el desarrollo de la educación superior. UNESCO. Punto 1.6 d; p. 5 1998. . 5.
UNESCO. (2017). Declaración mundial sobre la educación superior en el siglo XXI: visión y acción. 5.
Velázquez Cobiella, E. (s.f.). Conferencia inaugural. Congreso internacional Pedagogía 2015 . La Habana: Palacio d las convenciones .
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2021 Maritza Venet Pérez , Guadalupe de las Mercedes Quesada Pita, Herminia Carmen Taño Hernández-Piloto
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.